Nou, na mijn laatste bericht hier, was het even niet om over naar huis te typen (schrijven is zo 1980). Het stond even bol van de bijwerkingen. De afgelopen periode veel moeite gehad met eten. Gelukkis het het me wel gelukt om alke dag voldoende naar binnen te krijgen maar het moest af en toe op karakter.

Ook was werkelijk alles te veel. Zelfs wakker worden was een vreselijke opgave. Even een boodschap doen resulteerde in 2 uur slapen, ongeacht het moment van de dag. Ook kreeg ik wat last van mijn huid op mijn rug. Het werd rood en het tintelde wat. Het ergste was nog, dat ik mijn dagelijkse hometraineren / roeien / wandelen eronder te lijden kregen.

Het lijkt nu wel weer iets beter te gaan. Ik word nu weer fit wakker in de ochtend sinds 2 dagen. Gister weer even lekker op de hometrainer kunnen zitten. Ondanks dat ik daarna moest gaan liggen, was het gevoel dat ik er aan overheild, goed. Hetzelfde geldt eigenlijk voor vandaag. Vanmorgen in de druilerige regen de kids naar school gebracht, en dat ik terugkwam was ik niet bekaf. 20 minuten op de roeitrainer gezeten, heerlijk. Daarna wel weer een uurtje plat hoor!

Over kids naar school gesproken.. De kids hebben de hele week trainen en oefenen na 17:00. Daar zit wel een enorme verbazing. Onze lieftallige demissionaire kabinet heeft verzonnen dat zaken nar 17:00 moeten stoppen om besmettingen terug te dringen. Tot gisterochtend betekende dat een lekker rustig weekje voor papa (je kan het relatief druk hebben als je ziek bent). Vandaag inmiddels 17 appjes binnen van alle verenigingen. Na schuiven met dagen en tijden hebben ze het voor elkaar gekregen dat alles door kan gaan. Wat heerlijk voor de kinderen he. Maar… Wat komt er nu terecht van die aantallen besmettingen???????????????

Ik sluit dus af met: Schiet mij maar lek!