Gister bedacht ik mij dat het wel een legaal en leuk initiatief zou zijn dat ik mezelf een vaderdagkado zou geven. ik dacht ook dat ik dit, als ontvanger van dat kado misschien wel enorm zou kunnen waarderen.

Maar goed, wat koopt een volwassen man nu voor zichzelf als vader? Voor mijn kleine held heb ik ondertussen voor sinterklaas en verjaardagen kadootjes geregeld die ik zelf erg gaaf vond. Maar dit is dan weer een nieuwe dimensie.

Uiteindelijk belandde ik op de website van Beerwulf. Daar zag ik een thuistap van het type “SUB”. Ik hou van een biertje, maar alleen van de tap. Uit een flesje of een blik vind ik het niet te zuipen. Een thuistap zag ik nooit zitten, die vaten moest je weggooien vanwege de hoeveeleid. Of leegtrekken natuurlijk, wat zou ik vaak katers hebben.

Maar die SUB… 2 liter vaten, 15 dagen na aansluiten nog vers. Ik ben om. Meteen besteld en net ontvangen. De boel staat nu koud te worden, zie de foto’s hieronder.

Later meer, als de biertjes koud getapt, geserveerd en genuttigd worden.

Update: werkelijk heerlijk om een biertje uit deze tap te drinken. Niet dat vieze fles- of blik bijsmaakje. En heerlijk koud. Tap maakt wat veel geluid bij het tappen (er slaat een pomp aan om de boel op deuk te houden) maar voor mij is dat geen issue. Blijvertje hoor!