Net als vorig jaar trekken we de week voor kerst de korte broek aan! Een week lang het, nu zachte, winterweer trotseren om aandacht te trekken en geld op te halen. Aandacht en geld voor een bijzonder doel: KIKA

Laat ik beginnen waar ik ook mee eindig:

Geen gezeur! Steun ons! Klik op deze link en doneer!

Waarom?

Mijn persoonlijke drijfveer om hieraan mee te doen is Nina. Nina is de dochter van kennissen die haar leven lang al kanker heeft. Zware periodes van behandelingen worden afgewisseld met periodes van bijkomen. Iedere dag geconfonteerd worden met moeizaam eten, problemen met ademen. Maar... Wat er ook gebeurt, Nina blijft Nina. Een lach, en traan, er altijd bij willen zijn. Geen gezeur.

Vorig jaar besloot ik daarom, om samen met mijn buurman en onze zoons, dat geen gezeur ook voor ons gold. Een week lang geen gezeur over kou. In de korte broek de hond uitlaten? No problem. In korte broek boodschappen doen? Niet zeuren!

Het bijzondere was, dat ik vorig jaar zelf net uit een bestralingscyclus kwam van een uitgezaaide tumor tussen mijn longen. Onzeker en fysiek totaal gesloopt. Maar, net als Nina: Geen gezeur! Geld ophalen!

Juist dit motiveert mij ook dit jaar weer om me in te zetten voor het goede doel van KIKA. KIKA strijdt voor kinderen kankervrij. Kanker is een sluipmoordenaar, en dat moeten we weghouden bij kinderen!

Delen is zilver, doneren is goud!

Geen gezeur! Steun ons! Klik op deze link en doneer!